Portal Rasno posjetio i fotografirao rašanjske mališane

Portal Rasno danas je posjetio školarce u OŠ Ivan Sopta u Rasnu. Oduševljenje i dječja vriska bili su pravi pokazatelj koliko im je bilo drago stati pred objektiv našeg fotoaparata. Napravili smo par fotografija, na kojima su naši đaci pozirali kao pravi modeli sa svjetskih modnih pista. Trenutno 24 učenika pohađaju OŠ Ivan Sopta u Rasnu. Hajde da pogledamo kako to izgleda po razredima:

2 razred: 8 učenika – 2M / 6Ž

3 razred: 3 učenika – 1M / 2Ž

4 razred: 7 učenika – 2M / 5Ž

5 razred: 6 učenika – 1M / 5Ž

Prošle godine mnogi roditelji su imali pritužbu na cijenu slikanja đaka u našoj školi, čije su slike iznosile preko 10KM, što je za ovo vrijeme recesije itekako preskupo. Čija je ideja da se uz naše fotografe dovode fotografi sa strane nikome nije jasno, pa se roditelji s pravom pitaju da li netko tu ima neki svoj osobni interes, dok na kraju sve to ipak plaćaju roditelji. Samo da se zna da mi nismo prošle godine fotografirali đake.

Zato ovo godine Portal Rasno daruje svakom đaku fotografiju za uspomenu na ovo školsku godinu potpuno besplatno. Već idući tjedan đaci će dobiti svoje fotografije bez bilo kakvog plaćanja. A ovim putem obećavamo da ćemo i iduće godine također slikati naše mališane potpuno besplatno.

Uživajte u fotografija koje smo napravili...

Foto i tekst: Mario Brkić / Portal Rasno