Oglašavajte se na portalu Rasno: "banneri u pola cijene"

Reklama na internet portalu je dostupna 24 sata i dopušta da se proučava do najsitnijih detalja i u vremenu koje korisnik svojevoljno odabere.

Naš cilj je da kvalitetom, ažurnošću i raznovrsnošću sadržaja privučemo publiku, a njihov će broj uticati i na efikasnost Vaše reklame. Naše iskustvo u području internet marketinga omogućava da Vaša reklama privlači oko i najzahtjevnijeg  korisnika.

To znači da pametnim ulaganjem u internet oglašavanje, uz garantirano minimalne cijene možete postići maksimalini efekat Vaše reklame u odnosu na uloženi novac.

U prosjeku mjesečno portal Rasno posjeti preko 150.000 posjetitelja, što dovoljno govori da smo zanimljivi i prepoznatljivi našim posjetiteljima, čije posjete iz dana u dan su u porastu. Od danas imamo akciju “baneri u pola cijene”, tako da svi koji žele svoju reklamu postaviti na Portal Rasno imaju odličnu priliku da to sad i ostvare.

Cijene reklamiranja su vrlo povoljne, i još u pola cijene... 

Kontaktirajte nas ODMAH i Vaša reklama već danas može biti objavljena!

Također i oni koji žele uručiti donaciju Portalu Rasno mogu se javiti putem mail-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , preko FB stranice ili na broj mobitela 063 355 385.

Čekamo Vaš poziv!

 
Uredništvo portala.