Rasno u polufinalu: MZ Rasno - MZ Ciglana Gradac 4:2

Na igralištu Prve osnovne škole u Klancu odigrane su posljednje dvije utakmice osmine završnice i prva četvrtfinalna utakmica MNL MZ Širokog Brijega.

Susret između dosta jakih momačadi MZ Turčinovići i MZ Desna Obala pokazao je sve čari uzbudljivosti i napetosti u fazi ispadanja. “Desna” je  imala više znanja i sportske sreće i na kraju slavila rezultatom 5:2. Zgoditke za Desnu Obalu su postigli Damir Hrkać(3), Robert Hrkać i Antonio Kolobarić, dok je se kod Turčinovića u strijelce upisao s dva pogotka Ivan Bubalo.

U drugoj utakmici večeri gledali smo tvrdu i neizvjesnu utakmicu. MZ Trn i MZ Čerigaj odigrali su nakon 40 minuta 1:1. Izvođenjem penala sreća je otisla na stranu MZ Čerigaj. Završilo je 4:5 čime je Čerigaj ostvario prolazak u četvrtfinale.

 
U trećoj utakmici večeri i prvom susretu četvrtfinala MZ Rasno je svladala MZ Ciglanu Gradac rezultatom 4:2. Rasno je do pobjede vodio Karlo Kvesić s tri zgoditka, dok je jedan postigao Matej Skoko. Za Ciglanu Gradac su pogađali Marko Čuljak i Zvonimir Ćavar. Ovom pobjedom je MZ Rasno prva osigurala nastup u polufinalu.
 

Sutra se igraju preostale tri utakmice četvrtfinala, a u petak su planirani polufinalni susreti kada ćemo saznati tko će igrati u velikom finalu na Pecari.

Pratite sve FOTOGRAFIJE, RASPORED I REZULTATE klikom OVDJE.

01.08.2018. – srijeda

20,00   Turčinovići – Desna Obala 5:2

21,00   Trn – Čerigaj 4:5 (penali), 1:1(regularno)

22,00   Rasno – Ciglana Gradac 4:2 *(četvrtfinale) 

02.08.2018. – četvrtak – četvrtfinale

20,00 Lijeva Obala – Jare

21,00 Desna Obala -Čerigaj

22,00 Dobrkovići – Kočerin