Kaos i tučnjava političara u Livnu

Na sjednici Općinskoga odbora Stranke demokratske akcije u Livnu, održanoj u utorak, zabilježene su nemile scene nakon što su se članovi ove stranke potukli.

Točnije, na sjednici koja se održavala u zgradi Preporoda došlo je do burnih događaja, kada se među nazočnima najprije odvijao verbalni konflikt, nakon čega je došlo i do fizičkoga obračuna.

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i nemilih scena na ovoj sjednici jedna osoba je uhićena, potvrdio je za Radiosarajevo.ba glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak.

 

“Prvo je došlo do verbalnoga, a kasnije i do fizičkoga sukoba u prostorijama Preporoda u Livnu. Osoba rođena 1958. godine sukobila se s osobom rođenom 1961. godine, nakon čega se umiješala i jedna osoba rođena 1971. godine, koja je nanijela teže tjelesne ozljede jednom od sudionika tuče. Jedna osoba potom je uhićena i zadržana u prostorijama Policijske uprave Livno. Nakon kriminalističke obrade cijeli slučaj je standardnim postupkom, uz izvještaj, predan nadležnom županijskom tužiteljstvu”, kazao je Vrdoljak za Radiosarajevo.ba.

Vrdoljak je dodao kako je ozlijeđeni oko 19 sati u utorak zatražio liječničku pomoć te je zbog ozljeda zadržan u Županijskoj bolnici u Livnu.