Tko je mladić koji je sinoć poginuo u vožnji?

Motorista koji je sinoć poginuo u fatalnoj prometnoj nesreći na Ilidži je Alden Salispahić (24), potvrđeno je za Faktor. On je instruktor vožnje iz Vogošće.

Salispahić je ostao mrtav na mjestu nakon što se sudario sa “BMW-om” na koji je naletio svojim motociklom dok se BMW uključivao u promet. Usljed siline udara odbio se i udario u “mercedes”, koji je tom prilikom nailazio. Svjedoci sinoćnje nesreće ispričali su kako je prizor nakon sudara bio stravičan.

 

 

Iako je Hitna pomoć ubrzo stigla na mjesto događaja, mogli su samo konstatatirati smrt mladića.

Posebno je potresan bio trenutak u kojem je obitelj nastradalog došla na mjesto događaja. Jecaje i bolan vrisak nitko nije mogao zaustaviti. Obitelj i prijatelji su se od Aldena oprostili i na društvenim mrežama. Neutješni prijatelji za Aldena imaju samo riječi hvale.

 

Njegov prijatelj Armin Talam je za Doznajemo.com rekao kako ima samo riječi za Aldena.

“Uvijek je bio tu kad nitko nije! Brat moj, Doktor. Kola su mu se zvala “Doctor To Drive” i svi su ga znali po tome da je bio doktor za vožnju i po tome da je bio kao Rossi. Rekao mi je sinoć, ne sekiraj se, zovem te kad dođem, voli te brat, i eto.. Ne možemo ga vratiti, gleda nas sa nekog boljeg mjesta i želi da budemo jaki”, rekao je Talam.