Marketing

Dragi prijatelji, iznimno smo sretni što naš i vaš portal svakim danom ulazi u vaše domove te donosimo nove vijesti stotinama stalnih čitatelja. Drago nam je da svojim jedinstvenim i prepoznatljivim sadržajima pozitivno utječemo na živote mnogih kojima naši tekstovi pomažu da ne zaborave okus sela, život običnih ljudi, i prije svega da očuvamo svoje običaje koje su nam ostavili naši djedovi i bake. A ono najbitnije je da iz dana u dan pratimo život i događaje u našem Rasnu, koje prezentiramo u svijet, u dijasporu, i ostale krajeve gdje žive naši ljudi.

Postojimo radi čitatelja, a kao neprofitni medij i živimo od srdaca dobrih ljudi. Dio vas je već sukladno svojim mogućnostima podržao rad portala Rasno, na čemu vam od srca zahvaljujemo.

Svi koji nas žele podržati mogu to učiniti vrlo jednostavno...

Za sve informacije u vezi donacija portalu možete nas kontaktirati na broj 063 355 385 , kao i na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi prilozi koristiti će se isključivo za funkcioniranje i unaprjeđenje PortalaRasno. Od srca svima unaprijed hvala, kao i onima koji nas već od ranije podržavaju svojim prilozima i donacijama

Uredništvo portala.


SPONZORI ZA 2018 GODINU:

Miškić bus
Dugi Commerce
Colpharm
Auto salon M
Foto Brkić
Sclera očna optika
Mozaik Bend

DONACIJE PORTALU ZA 2018 GODINU:

...........................