MIRJANA EREŠ: ŽIVI LJUBAV

Stojiš..Na rubu.. Bez ikog..Bez ičeg...Stojiš i dišeš...Postojiš...
Zapravo, postoji samo tvoje tijelo...Duša je negdje , negdje daleko zamotana u plašt koji su istkali tvoji snovi, maštajući o sreći kakvu tu želiš....
Onako, kako zamišlja tvoje srce, tvoj svijet....

Tražiš utjehu , da će biti onako kako ti doista želiš, da će biti onako kako si ti maštao/maštala ..Da ćeš biti sretan onako od srca, da će tvoja sreća imati ime..

Maštaš da neko zagrli tvoje strahove i ti njegove, da skupljate jedno drugom suze...Da pokrijete jedo drugo kada na vas navale zime ljudskih udaraca..
.
Da te zaštiti od vjetrova koja lome tvoja ili njegova krila...Da te zagrli onako kako tvoje srce želi zagtliti njegovo...Jedno drugom ugoditi...

Boriš se sa svijetom..Tvoj život je nešto slično kao igrica "Super Mario " ! Loviš gljive.
To su ljudi koje ti Bog podari da ti olakšaju život, da ti donesu osmjeh, da ti daju snagu i potporu..Guraju te naprijed.
S druge strane , zaustavljaju te one sitne baje..To su oni udarci koji dolaze od ljudi, koji ti sjeku mačem dušu, udaraju tamo gdje najviše boli..A ti, u dubini svoje duše znaš,izdržat ću.. GOvoriš im osmjehom ; Sjecite, udarajte ali , moj osmjeh i moje srce može sve to podnijeti..Možeš postići puno više jednim osmjehom nego najjačim oružjem
Bog ti daje tu snagu jer nebi dopustio da pucaju na tebe ,jer zna da si ti jači od svakog metka, tvrdja od svake stijene !

Pitaš se ponekad , koliko još vremena, koliko još trpiti..?? A On gore..Šuti! Slaže kockicu po kockicu..Slaže ali tebi ništa ne govori..Gleda na tebe i tvoje poteškoće jer zna da ćeš na kraju biti sretan! Spoznat ćeš da svi tvoji udarci koji su te lomili nisu ništa naspram tvoje sreće, ljubavi koju ti On želi podariti.
Da budeš sretan/ sretna s onim/onom koju ti je On pripravio i odredio. S onom srećom koju ti je On kroz tvoje patnje i iščekivanja slagao onda kad si plakao jer je znao da će tvoja sreća tada izbrisati sve ono što te je nesretnim učinilo..
Svak ima neki ožiljak, nešto po čem znaš da je tvoja prošlost bila istinita..postoji kao masna mrlja koja se neda oprati..ostao je trag od nje ..Trag koji je zapravo na kraju tvoja sreća ❤
Desit će se ljubav koja će promjeniti sve, jer ljubav sve mjenja. Ali prvo upoznaj Njega kao ljubav, a zatim će ti on pokazati što je istinska ljubav..Može ti podariti više nego što naš skučeni ljudski mozak može zamisliti..

TamO gdje ti više ne možeš , On će nastaviti stvarati..Izvršit će svoj plan, ono što je On pripremio..Ono što ti je zapisano..Nešto što je samo tvoje..
Vjeruj mu, jer On zna što je najbolje ❤
Živi slobodan i otvorenog srca .
Živi svoj život, svoje padove , svoje uspjehe, svoje rane ...
Živi ljubav ❤